Engsøhus

Multiflex Office
Erhverv

Fleksibel og energivenlig
kontorejendom

MT Højgaard Projektudvikling har i samarbejde med PFA Ejendomme udviklet Engsøhus helt fra idéfasen. Det er det første af to kontorhuse på Mosevej i Risskov. Byggeriet er opført med fokus på fleksibilitet og bæredygtighed, og det modtog bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.
Status

Afsluttet

Bygherre
PFA Ejendomme
Projektudvikler

MT Højgaard Projektudvikling A/S

Lokalitet
Mosevej, Risskov
Type
Multiflex Office
Byggeperiode
2019-2021
Omfang

7.000 m 13 lejemål

Samarbejdspartnere
Cebra Architecture
Afsluttet
PFA Ejendomme

MT Højgaard Projektudvikling A/S

Mosevej, Risskov
Multiflex Office
2019-2021

7.000 m 13 lejemål

Cebra Architecture
Kontorhuset er et såkaldt MultiFlex Office. Det er et koncept, vi selv har udviklet, som baserer sig på dele-økonomi. Lejerne får deres egne kontorlokaler, men de kan samtidig gøre fuldt brug af fælles møderum og kantine. Derfor var det også en nem beslutning for os, at vi selv skal bo her fremover. Vi tror virkelig på fleksible kontorhuse som dette.
Engsøhus ligger syv kilometer fra centrum af Aarhus samt tæt på offentlig transport og motorvej.
Flerbrugerkontorer efter Multiflex Office-konceptet er skalérbart og giver mulighed for at indrette individuelt til den enkelte virksomheds behov i forhold til f.eks. rumopdeling og lejemålsstørrelser. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser eller areal løbende og giver ligeledes mulighed for flere eller færre lejemål efter behov.
DGNB Guld
Engsøhus´ varierede facade er skabt af aluminium, glas og beton i rå finish. Huset er bygget med fokus på godt indeklima for lejerne, og det er en af grundene til, at det modtager bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld.
Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet.

Kan vi hjælpe
                 med noget?

Kan vi hjælpe dig?