Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Sød musik i Livas have

februar 2022

Flintholm-projektet Livas Have har været en succesfuld sag
Vi har i dag afleveret nøglerne til projektet Livas Have til investoren CapMan Real Estate. Livas Have består af 54 eksklusive boliger med egne altaner og 500 kvadratmeter detailhandel, og det er MT Højgaard Danmark, der har været totalentreprenør.

For Erik Nielsen, Administrerende Direktør i MT Højgaard Projektudvikling, er afleveringen af Livas Have en brik i en større helhed, som virksomheden har været del af i mere end et årti. Med færdiggørelsen af det arkitektonisk elegante projekt Livas Have, med attraktive DGNB-certificerede lejligheder, markerer vi en milepæl for vores deltagelse i byudviklingen på Frederiksberg. Livas Have er skabt i godt og tæt samarbejde med politikere og ansatte i Frederiksberg Kommune og vores bygherre fra CapMan Real Estate. Vi er stolte over at kunne bidrage til at gøre denne relativt nye bydel både levende og spændende at bo i for børnefamilier, unge og voksne.

Erik Nielsen, Administrerende
Direktør i MT Højgaard Projektudvikling

Flintholm-området er siden 2005, hvor kommunen udarbejdede en plan for området, gradvist blevet udviklet med nye bolig- og erhvervsbyggerier. Livas Have, som opnår DGNB Sølv-certificering, er således med til at fuldende det samlede område. MT Højgaard Projektudvikling har undervejs både bidraget med flere boligprojekter samt Ernst & Young´s (tidligere KPMG) domicil.
Smukkeste boligbyggeri i vores portefølje

Investoren Capman Real Estate købte projektet i begyndelsen af 2020, og den investering har de været tilfredse med.

Projektet er det smukkeste boligbyggeri i vores portefølje. Det endelige resultat passer godt ind i området, og stort set alle lejligheder er da også udlejet, hvilket vidner om et succesfuldt projekt”, siger Robert Feldt, der er investment director i CapMan Real Estate

Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate

Vi skaber rammer for liv, der bygger på innovation, æstetik og håndværksmæssig kvalitet.

Livas Have
Frederiksberg

Orbicon
Høje Taastrup

Dalum Papirfabrik
Odense

Rullestenen
Musicon – Roskilde

Kan vi hjælpe
                  med noget?

Skriv til os img-mail

Kan vi hjælpe dig?